ЗА НАС

извршување на квалитетот на најдобрите

Сервисирање на нашите клиенти од 2001 година, FREEWAY специјализираат во хартија за копирање, Брегот на Слоновата одбор, уметност хартија, woodfree офсет хартија и други сродни производи за над 18 години. Ние сме биле обезбедување на хартија и во листови и ролни, или како барања од страна на нашите клиенти.
Сега ние ги прошириме нашите производни линии за преносни компјутери. да се сретнеме печатење барања на потрошувачите ефективно.

ПРОИЗВОДИ